BEREIKBAARHEID

Het Domplein is het historische hart en middelpunt van Utrecht.
Zowel te voet als met het openbaar vervoer is het Domplein goed bereikbaar.

Te voet
Het Domplein ligt op circa 15 minuten loopafstand van het Centraal Station in Utrecht. Vanaf de stationshal loop je door Hoog Catharijne richting het centrum en houd je rechts aan, richting het Godebaldkwartier. Onderaan de roltrappen sla je links af en steek je de Catharijnesingel over (grote verkeersader). 

Je loopt rechtdoor de stad in en na 200 meter ga je met de bocht mee naar rechts (je negeert de Mariastraat aan je linkerhand) en komt op de Mariaplaats. Je slaat linksaf de Zadelstraat in, de Domtoren is nu aan het einde van de straat zichtbaar. Loop onder de Domtoren door en schuin linksvoor is DOMunder gevestigd in Domplein 4 (UCK).

Openbaar vervoer
Lijn 2 Museumkwartier vertrekt vanaf busstation Jaarbeurszijde op Utrecht Centraal Station.

Auto
De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Springweg garage, Strosteeg 83. Het Domplein ligt op 5 minuten loopafstand. Neem de uitgang Oudegracht (trappenhuis achterzijde, steegje). Sla op de Oudegracht linksaf, door de winkelstraat (Lijnmarkt). Op de kruising met de Zadelstraat zie je rechts de Domtoren. Loop onder de Domtoren door. In het gebouw aan de linkerhand (UCK) is de balie van DOMunder gevestigd, Domplein 4. 

P+R
Het meest aan te bevelen als je met de auto wil komen, is door te parkeren bij één van de P+R locaties van Utrecht. Vanaf hier reis je snel, gemakkelijk én voordelig met de bus of de tram naar de binnenstad. Meer informatie over de dichtsbijzijnde P+R locatie vindt je op slimutrechtin.nl.

Touringcars
Touringcarondernemers brengen met één rit meerdere bezoekers op hun plaats van bestemming. Dit routekaartje geeft een adviesroute naar het Domplein.