DOMunder is een particulier initiatief gestart in 2005 onder de naam Stichting Domplein 2013 / Initiatief Domplein door Theo M.A van Wijk en Paul Baltus.

Missie DOMunder
'DOMunder maakt de ondergrond van het Domplein toegankelijk en beleefbaar door een unieke, persoonlijke en ervaringsgerichte kennismaking, geïnspireerd door 2000 jaar geschiedenis. DOMunder wil zoveel mogelijk bezoekers verrijken, inspireren en verbinden.'

Naast de ondergrondse historische attractie DOMunder heeft Initiatief Domplein ook enkele projecten bovengronds gerealiseerd, zoals de Castellum Markering en het doek op de gevel van de Domkerk. Sinds 2016 is Initiatief Domplein overgegaan in Stichting DOMunder, de kernactiviteit van de stichting. 

BESTUUR

  • Jaap Zwart, voorzitter 
  • Hartwig Liersch, penningmeester
  • Guus Verduijn, secretaris
  • Patrick Ruijs

ORGANISATIE

Stichting DOMunder is een ANBI

VACATURES

ZAKELIJK LEIDER

Wil jij als zakelijk leider, samen met de inhoudelijk leider, de nieuwe fase en ambities van DOMunder mogelijk maken? En verantwoordelijk zijn voor de exploitatie en doorontwikkeling van de succesvolle toonaangevende historische attracties DOMunder en Paleis Lofen in het hart van Utrecht: het UNESCO Werelderfgoed Domplein?

PUBLIEKSBEGELEIDER - VRIJWILLIG 

Maak jij de nieuwste historische attractie van Utrecht mee succesvol door bezoekers vanaf 2 juni een unieke ervaring te bieden in Paleis Lofen? En/of neem je graag bezoekers mee door de archeologie en verhalen van 2000 jaar Domplein met een Ontdekkingstocht DOMunder?