DOM UNDER TIJDELIJK GESLOTEN

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is DOM under tijdelijk gesloten. Zodra duidelijk is wanneer DOM under weer open kan, wordt dit gecommuniceerd. DOM under is in deze periode telefonisch niet bereikbaar, neem contact op via info@domunder.nlVragen over boekingen


INDIVIDUELE TICKETS
Indien u online een ticket heeft geboekt voor DOMunder voor een dag en starttijd in de periode dat DOMunder gesloten is, dan neemt DOMunder zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden. 

Indien u een ticket aan de balie van DOMunder op Domplein 4 heeft gekocht, neem contact met DOMunder via info@domunder.nl o.v.v. uw naam en dag en starttijd van uw ticket. 

GROEPSBOEKINGEN
Indien u een groepsboeking heeft geplaatst bij DOMunder voor een bezoek in de periode dat DOMunder gesloten is, dan neemt DOMunder zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden. 

DANK
DOMunder doet er alles aan om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden, gezien de drukte kan het soms enige tijd duren. We danken u voor uw begrip.

Mocht u besluiten om geen restitutie te vragen, dan wordt dat zeer gewaardeerd. Wij danken u voor uw steun.

P.s.: wist je dat je ook virtueel kunt tijdreizen door 2000 jaar Domplein? Download de DOMunder App!