VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Alle Ontdekkingstochten DOMunder worden begeleid door 2 vrijwillige publieksbegeleiders. DOMunder is constant op zoek naar versterking van dit team van 75 enthousiastelingen. 

Wat doe je dan als vrijwilliger bij DOMunder?
DOMunder is een ontdekkingstocht. De bezoekers gaan zelf aan de slag, maar onder begeleiding van jou als vrijwilliger. De vrijwilligers van DOMunder zijn dus publieksbegeleiders. Op speelse wijze neem jij de bezoekers van DOMunder op avontuur door de fascinerende historie van het Domplein. Jouw enthousiasme is van doorslaggevend belang voor de beleving van het bezoek. Oftewel: historische kennis is niet vereist, wel plezier en een lach! Onder de bezoekers bevinden zich trouwens ook buitenlandse gasten. Engels spreken is daarom een voorwaarde.

Wat biedt DOMunder jou?

  • Een unieke plek om je vaardigheden uit te breiden, zoals het begeleiden en in contact komen met groepen mensen
  • De mogelijkheid om meer over de geweldige historie van Utrecht te weten te komen
  • Een eigen tijdsindeling, een ontdekkingstocht duurt 75 minuten en jij kiest zelf een dag in de week om je op 1 of meer van de 7 tours per dag in te plannen
  • Een passievol en enthousiast team met maandelijkse borrels, bijeenkomsten, excursies en vooral plezier

Interesse?
Lijkt het jou leuk om publieksbegeleider bij DOMunder te worden? Laat dan je interesse weten aan coördinator Frank Kaiser. Wij hebben je er graag bij!

NEEM CONTACT OP